söndag, augusti 27, 2006

Det känns lite bättre nu



Så där ja, nu ser det lite ljusare ut. Att få vältra sig lite i självömkan (men inte för länge), sova ut, läsa en bra bok alldeles i fred, träffa lite trevligt folk och ta en tur med bilen räcker för att solen ska börja lysa igenom molnen som skingras och går upp i rök (hm, det där blev konstigt - skit detsamma).

Christina och barnen har varit här i helgen. Hon flyttar till en trevlig marklägenhet i Äppelbo 1 oktober och köpte därför en snygg bokhylla i teak på Erikshjälpen i Rättvik för 595:-. Ett fynd. Alex köpte ett solur (litet!) och Sanna köpte en mugg. Dessutom besökte vi bror Håkan som tillsammans med Marita gjort en helrenovering av huset och det resulterade i att Christina berikades med en taklampa, en diskmaskin, en trådback och en 5-liters svagdricksflaska (tom!) i träkorg (!?). Allt hämtas med släpkärra på lördag. Tidigare under dagen hade hon köpt en hörnsoffa (riktigt snygg) för 1300:- på Blocket. Hemma hos oss fick hon syn på vår gamla TV, som åskan dödat (se tidigare blog) och fick oss att lova att undersöka om den går att laga (tidigare har vi fått den lagad av samma orsak för 800:-). I så fall ville hon gärna köpa den av oss för lagningskostnaden. Phu!
I samband med att vi var på invigningen av friskolan som Alex ska börja på så besökte vi lägenheten som hon ska få hyra. Det ligger flera parhus i området och bilden visar den lägenhet som hon ska ha.

Det får räcka med det här för i kväll. Nu väntar Christer med ost, kex och en flaska rödvin,

Inga kommentarer: