söndag, april 20, 2014

Nu har jag ställt till det - igen!

Efter några dagar då jag ägnat mig åt att svära över jobbiga nerladdningar så tog jag Gud i hågen och ringde "Den stora firman" och erkände att jag gått bet på nerladdningen. Officeprogrammet vägrade att snällt lägga sig på plats på min nya dator trots att jag redan betalat. (se förra inlägget).

Pengarna var dragna från kontot, det hade jag konstaterat. Så nu ville jag ha hjälp att få Office-paketet på plats. Jag måste erkänna att jag fick mycket fin och vänlig hjälp av "Den stora firman". Och de förklarade att numera måste man ha ett s k Microsoft-konto för att kunna ladda ner programmet. Så snart det var gjort så var ju problemet löst - trodde jag.

Jag tackade för mig, nerladdningen fungerade klockrent och nu skulle jag placera Office-programmet i aktivitetsfältet och därmed skulle det direkt gå att skapa mina dokument som jag ville. Men trodde ni att jag klarade av det? Inte jag, heller! Så när jag ska skapa ett dokument så är det lik förbaskat LibreOffice som startar.

Än en gång har jag sett mig överkörd som av en ångvält, stängt ner alltihopa och just nu firar jag Påsk! Och jag vägrar tänka på eländet! Jag får ta itu med problemet när det blir vardag. Tur att man är pensionär så man kan slita sitt hår därhemma och slipper skämma ut sig. (det är bara ni som vet).

Inga kommentarer: