torsdag, oktober 13, 2011

Juholt - girighet eller misstag?

Han, Juholt, är verkligen en skicklig talare. Hörde delar av hans tal på partiledardebatten och han redogör för partiets åsikter på ett mycket bra sätt. Retoriken är strålande. Men det kan inte hjälpas - när han fördömer girighet och tar ord som omsorg om skattemedel, ärlighet, allas lika värde osv då knyter det sig i magen och jag undrar om det bara är vackra ord för honom.
Jag hörde honom också på radio alldeles nyss där han erkände att det blivit fel med hyresbidraget och så sade han att det ev också blivit fel vid två tillfällen med redovisning av bilersättning vilket en undersökning ska visa om så skett. Han förklarade sig mycket bra.

Är han girig och slarvig eller är det bara två misstag han gjort? Några misstag har alla rätt att göra, det är mänskligt speciellt som man lever ett hektiskt liv. Men är det bara det?

Förmodligen kommer journalister att verkligen granska hans tidigare affärer och det är bra. Det får inte finnas tvekan om hans ärlighet om jag ska känna förtroende för honom som partiledare.

Inga kommentarer: