fredag, oktober 28, 2011

Mayakalendern slutar idag.

Idag är det dags att fira! Enligt Carl Johan Callemans tolkning av Mayakalendern slutar den idag och vi går in i ett andligt stadium, ett upplyst stadium.

Tillsammans med min syster bevistade vi Callemans föredrag i Mora i förra veckan. Det var synnerligt intressant. Han menar att slutet på Mayakalendern innebär början till något nytt, något bra. Vi kommer att bli mer andligt intresserade och få större kunskap om dessa energier. Det händer naturligtvis inte på en dag utan vi har nu kommit till den gräns där ingen återvändo finns. Calleman menar att närmaste tiden har gett och kommer att ge stora omvälvningar, både ekonomiska och politiska men också naturkatastrofer. Ur detta kommer sedan att utkristallisera sig något bra.

Så det är dags att fira!

3 kommentarer:

Sara sa...

Vart det något firande för er del i fredags? Det låter väldigt bra att vi är på väg in i ett upplyst stadium. Ser fram emot att få vara med i utvecklingen :o)

Ha en jättebra dag!!

Kram

Brittis sa...

Mja, inte så värst mycket firande. Allt var sig likt. Men jag håller inre sinnen öppna. Ögon och öron ser nog ingenting annat - ännu.

Bror sa...

Skulle inte världen gå under när kalendern slutade? Eller har jag missat nåt?