torsdag, juni 23, 2011

Och det ska kallas midsommar!

Nu har CG hämtat ut sin nya dator. Svart och glänsande. Full med nyttigheter och alla överförda bilder, favoriter mm. Tror jag. Men så var det det där med uppkoppling till nätet. Jag bävar inför alla inställningar. Det ska funka både i stugan och i lägenheten. Vill inte ge mig på det! Mår illa inför tanken. Vill att någon annan gör det!

Och så är det midsommarafton i morgon och vi håller på att klä midsommarstången. Vi hann till drygt hälften innan regnet kom med besked. Till råga på allt gick stången sönder! Tvärslån där ringarna ska hänga gick av och sinkade oss betydligt. Och Ulla som klätt nästan halva tvärslån innan den bröts av! Det blev till att leta reda på en ny slå som Ulla klädde med björklöv. Just nu är det stiltje i arbetet med stången men vi ska fortsätta i kväll. Om det slutar regna.

Jag har lust att dra något gammalt över mig. Dessutom är jag hungrig. Men CG har lovat laga till köttfärssås och eftersom han är en hejare på matlagning så blir det nog väldigt gott. Jag får trösta mig med det. Hoppas det blir bättre väder i morgon. Då ska vi dricka kaffe tillsammans på gården. Om det inte regnar.

Inga kommentarer: