tisdag, maj 19, 2009

Oro för magont


"Min tös" fick mer ont i magen och dessutom börjat bli illamående. Svåra diarreer. 38,x graders feber och 150 någonting i sänka. Sjukvårdsupplysningen underkände direkt tidigare råd från läkare på VC om att bara dricka ProViva och beordrade henne att genast åka till akuten i Falun. Jag kunde höra att hon hade mycket ont när hon ringde mig från bilen. Jag var orolig också för att hon var ensam i bilen. Så nu väntar jag ivrigt på någon form av besked. Hon har nu gått med magont i mer än 5 dagar och vi är rejält oroliga.

Alex fick gå ensam på skolans "Öppet Hus" och det var ju en besvikelse både för honom och oss andra. Men han hade tröstat sig ordentligt. Stolt berättade han att han ätit 7 (!) hamburgare som bjöds under festligheterna.
Det är i alla fall arrangerat så att barnbarnet Alex tar bussen hit upp till oss i morgon. Han vill gärna komma ifrån storasyster ett tag. Sådana kan ju vara ganska besvärliga ibland när de vill vara i fred. Men i vanliga fall är dom (barnbarnen, alltså) faktiskt mycket duktiga att klara sig själva.

F ö har vi slappat hela dagen. Jag får lite dåligt samvete för att vi har det så bra när "Tösen" har det så illa.

5 kommentarer:

Sara sa...

Håller tummarna för att ett besked kommer snarast samt att hon blir bättre!

Fråga: Hur kunde han klämma i sig SJU hamburgare?? Jag blir impad!!

Kiara Och Kovu sa...

sara: jag blir mycket bättre och får åka hem i morgon på nattpermis.
Dom jmisstänker Chrons (stavas det så?)

Hur han kunde trycka i sej 7 st??? Inge svårt alls för honom. Han är ett matvrak utan dess like. Kommer ihåg när han var nästan 2 år, då tröck han i sej en halv kebabpizza super. D i v det var stips på oxå!!! han kommer att äta mej ur huset *fniss*

Sara sa...

Kicki: Skönt att höra att du är på bättringsvägen!!

Ja, jag tror också att han kommer att äta dig ur huset...skratt...

Brittis sa...

Med den snabba ämnesomsättning Alex har och dessutom tränar brottning och fotboll så är risken stor. Kan man inte söka matbidrag?

Kiara Och Kovu sa...

Mamma: ja det har jag undrat många gånger. Tänk hur det ska bli när han blir TONÅRING!!!!!!!