onsdag, april 11, 2012

Lugnet efter påsken.

Nu är påsken slut och lugnet lägrar sig över nejden. Barn o barnbarn har lämnat stugan och kvar blev bara lite kvarglömd mat i kylskåpet, en jacka och ett par nycklar (jackan och nycklarna ska skyndsamt skickas till ägaren, maten tar jag hand om).

Jag har lyckats dra på mig en ordentlig snuva. Dessutom gör det rejält ont i höften när jag nu nyser (vilket jag gör - ofta). För några veckor sedan var jag till naprapaten Hasse Börjes och fick massage för min onda höft (höften är lite sned så benen sitter olika högt, eller hur man ska uttrycka det). När jag gick därifrån så trampade jag lite snett på en trottoarkant och kände då instinktivt att det där var mindre bra. Och inte blev det bättre när jag var till Skottland och bar på mitt bagage. Jag borde ha tagit emot erbjuden hjälp med väskan, men så är det den där förbaskade stoltheten! Hasse Börjes menar att behandlingen inte tar så bra om man har en infektion i kroppen, så jag får vänta tills på måndag.

Om ett par timmar ska jag till Mora och hämta hem tre tavlor som under en månad funnits på vårsalongen i Mora. Jag ska också passa på att handla lite på DollarStore, jag gillar den butiken. Och passa på att tanka bensin på Moraklockan. Såg i tidningen att den kostar 14.98, billigast i Dalarna.

Annars är det trist o grått väder. Men utmärkt för att målning. Jag håller på att göra sista penseldragen på den målning jag inte hann klart på Findhorn, "Mitt Inre Big Bang" (se inlägg på min ManDALA-blogg).

Några timmar senare: Attans! Jag missade Moraklockan och den billiga bensinen. Kan bara konstatera att jag inte såg den överhuvudtaget. Var jag möjligen fullt sysselsatt med att skala en banan just när jag passerade?

4 kommentarer:

Sara sa...

Lite sent påtänkt kanske - men välkommen hem till Svedala igen!! Jag tittade på bilderna som du lagt upp. Det såg jättefint ut och vad roligt med alla hus. Du verkar ha haft en toppenvecka! Härligt!!

KRam

Brittis sa...

Det var verkligen en toppenvecka och jag funderar på att spara pengar varje månad till en ny vecka nästa år.

Sara sa...

Jag svarar dig här istället för på min blogg - annars kanske du missar det :o)

Jag fyller icke år idag - det gjorde jag den 31 mars :o) Men tack ändå.. hi hi.

Jag sorterar också ut plast, metall, papper (pappförpackningar och tidningar) samt glas. Det blir en tur i veckan till alla sorteringsställen :o)

Kram

Brittis sa...

Tack för din omtänksamhet, Sara. Jag gör det samma - svarar på din blogg.