fredag, juli 07, 2006

Ett dundrande åskväder

Idag fick vi igen för den långa värmeböljan. Ett åskväder av guds nåde drog fram över sjön med tillhörande bostäder, permanenta eller fritids. Vi drog i god tid ur alla kontakter till dator och modem, TV mm. Det är lite känsligt när man ligger sist i en elslinga ute i skogen. Men det hjälpte inte. TV-n har pajat lika förbaskat - hur det nu gått till. Christer bedyrade att han slagit av strömförsörjningen till TV:n. Så nu kommer diskussionen - HD-TV eller inte. I morgon kommer vi inte att sakna samtalsämne under vår färd ner till Skövde.

I kväll har vi med god (nödvändig) hjälp av mellansyster, lastat ett stort vitrinskåp som inte passar i vår nya lägenhet, för vidare transport till Roger med familj i Skövde. Hoppas de blir nöjda och att det passar i deras lägenhet. Men någon mer lastning av liknande slag vill jag inte göra. Phu! Tur att värmeböljan var över. Det var ganska friskt i luften efter de häftiga regnskurarna.

Nu blir det inget mer skrivet på ett par dagar. Såvida inte abstinensen slår till nere hos Roger och därefter under vårt besök hos lillsyrran, förstås.

I morgon ska vi ha möte med vägsamfälligheten för stugområdet innan vi ger oss i väg. Det är mycket folk i stugorna nu så det kommer nog många. Är det fint väder så dukar vi under björken - annars blir det på vår altan.

2 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

Är du SÄKER på att det är åskans fel att TV:n gick sönder???? Inte pappas fel då?

Brittis sa...

Har faktiskt tänkt i de banorna ;-)