lördag, november 25, 2006

Veckan som gått

Jaha, här sitter jag med lånad dator, en laptop. Det är lite svårt att skriva på den tycker jag. Borde inte sitta vid köksbordet och ha armarna högt i luften och axlarna i höjd med öronen. Borde kanske prova att ha den i knähöjd. Om jag hade ett lämpligt bord.

Var på vernissage i dag. Systra mi hade fått ett foto uttaget till en tävling där foton ska vara med i en almanacka, kallad Siljansbygdens sop-almanacka *ler*. (i den finns viktiga tel-nr och tider till när bl a sopstationerna är öppna i Rättvik, Leksand och Gagnef). Hon kom inte med i almanackan den här gången - men skam den som ger sig.

Veckan har gått fort mest beroende på att Sanna bott här under sin prao. Hon har varit på en Westernranch där hon fått hjälpa till att träna hästarna samt även träna den häst hon själv har på foder som är tänkt att bli en westerntränad häst. Hoppas det lyckas. Arbetstiden var mellan ca kl 12 till kl 21. Sedan skulle hästen ridas ner till lillbrorsans hagar för nattvilan. En ritt på ca 35 minuter efter byvägarna och åkrarna i mörkret. Gissa om jag var orolig. En av kvällarna mötte hon troligen en varg men det får hon väl själv berätta om, om hon vill. (Håll utkik på Kickis blog.) I alla fall har det varit en välmatad vecka med många tider att passa.

Vi får låna laptopen även i morgon. Får se om det blir en liten epistel även då. Vi ska fira Rolfs födelsedag. En dag för sent, men vi ville lämna fältet fritt för den alltmer utökade familjen.

Inga kommentarer: