fredag, februari 01, 2008

En vanlig dag i Phuket

Ny solig dag. Forvananasvart latt att tala varmen.

I gar tog vi bilen till en beach norr om flygplatsen. Lugnt o skont dar. Vid farden hem hamnade vi i trafiken vid arbetsdagens slut. En trafiksakerhetsovervakare fran Trafiksakerhetsverket skulle fa hjartstillestand har. Motorcyklar med 2-3 personer pa, ofta med en 4-5-aring langst bak kor slalom mellan bilarna och hastigheten vagar jag inte ens gissa pa.

Vi har kopt en vattenkokare. Jag saknar en kopp ibland och det ar inte latt att hitta ett bra kaffefik har, eller sa ar det svindyrt.

Ska lasa av mailen for att se om syrran har nagra uppgifter om tandlakaren. Det gor inte ont langre om jag inte ror vid tanden. Da kanns det. Tuggar bara med framtanderna. Sa jag far tanka mig for nar jag bestaller fran menyn.

Var inte ledsen att jag inte kommenterar era bloggar. Men jag laser allt ni skriver och jag ar mycket tacksam for kommentarer fran er. Jag sitter pa ett internetkafe och det tar lang tid att skicka kommentarer och inlagg.

2 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

Skönt o höra att ni har det bra och att tanden inte väårker så mycket. Här hemma har det vräkt ner snö i natt igen. Så det är ca 3 dm nu. Vill ni ha lite?

Kramar från snögubben o gummorna

Anonym sa...

Jag jobbar häcken av mig!! Så det finns väldigt lite tid för bloggande, men det är roligt läsa och avundas er.
Njut av värmen och låt bli att pilla på tanden!