tisdag, februari 26, 2008

Nallebror - en riktig datanörd

I morse ringde lillebror och ville hälsa på. Han är gräsänkling och var nog lite kaffesugen men skyllde på att han ville städa vår laptop. Dessutom kände han sig inte helt kurant. Det är nog influensa på gång i hela släkten.

Till sist tog han datorn under armen och åkte hem med den för att fullfölja städningen. Han skulle komma tillbaka med den framåt kvällningen så vi lovade att bjuda honom på middag, vilket han glatt tackade ja till.
Jag misstänker att frugan hans, M, har beordrat honom att göra en massa saker hemma medan hon förlustar sig med en Ålandsresa tillsammans med barnen och en väninna. Så nu skulle han kunna skylla på oss om ingenting blev gjort hemma (obs, jag skämtar).

Men nu är datorn snabb och fin, går som ett urverk och är rolig att sitta vid. Ja, det är förståss C som sitter där. Jag trivs bäst vid min gamla fasta installation. Jag gillar inte tangentbordet på de där flyttbara sakerna.

1 kommentar:

Brittis sa...

Eftertankar: Jag ser, att detta skrevs i februari 2008 och Nallebrors livsresa har verkligen förändrats sedan dess. Hans trötthet visade sig bero på en stor hjärntumör och hans liv har verkligen varit en berg- och dalbana. 2 operationer senare och en till på dagordningen har verkligen förändrat hans liv. Det är glädjande att se hur hans livsmod ökar mer och mer. Ni är det augusti 2012 och vi ser fram mot att den sista operationen är avklarad.
//Storasyster