lördag, februari 09, 2008

Taltrastarna har anlant - jag hinner inte blogga.

Nu har Taltrastarna kommit och de kvittrar hela dagarna sa tiden racker inte till bloggen.
Allt ska de se och de ska helst bada hela dagarna. Och som de ater! Frukost, lunch, middag - for att inte tala om allt kaffe de ska ha. Tur att vi kopt en vattenkokare och neskaffe. De ar uppe med tuppen och en av dom gar en langpromenad innan C och jag ens har vaknat. Sen vacker de oss och vill ha kaffe - snabbt. Och inte tycker de att C kor for fort, men jag undrar jag - det ar misstankt tyst i baksatet sa jag tror att de blundar i alla fall trots ivrigt nekande. De tar massage var och varannan dag. Och da ar dom alldeles tysta.

Vi aker till olika beacher och badar men i forrgar fick C bilen beslagtagen med ett rejalt hjullas och polisen ville inte lasa upp forran han betalat 500 bth. Men da passade trastarna pa att bestalla mer klader. Och nu vill de bastalla annu mer.

Vi har det alltsa bra och allt ar val med oss. Bilder ska jag lagga ut nar vi kommer hem. Det ar lite problematiskt nu pga langsam uppkoppling.

Tandvarken har slappt.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Låter kul alltihop utom hjullåset då förstås. Han hade väl förstånd att inte sätta sig till motvärn? Då hade de dubblat böterna för varje Nej!

Fågelkvittret upphör vid massage, säger du? Och fortkörning?

Ha det gott

Kiara Och Kovu sa...

Skönt att höra att ni har det bra. Pappa!!! Skulle du kunna beställa en ny nattskjorta till mej???? Samma storlek men nån annan färg. Jag skulle bli SÅ glad!!!! Kram på er och alla hälsar

Anonym sa...

Gud så skönt ni verkar ha det!! keep the pleasure going

Anonym sa...

Äntligen! jag har saknat dina inlägg. Skönt att höra att allt är bra. Hälsa C

Kram Lena