lördag, juli 05, 2008

Grillfest på gården


Jag har inte varit så skrivnödig på ett par dagar. Har haft fullt upp att tillsammans med festkommittén förbereda för fredagens grillfest på gården. Nästan alla hade anmält deltagande. Härligt!
På fredagmorgonen kom Eva gående över gården i morgonrock och våt i håret. Inget varmvatten!! Vi hade fått vinkar om att varmvattnet var lite svajigt och nu skulle ju alla tanterna duscha inför festen. Det visade sig att det var något fel på termostaten vid fjärrvärmeinloppet till fastigheterna och det var fullt av saltavlagringar runt ställdonet (som det tydligen heter). Servicefirma kontaktades direkt men det skulle ta några dagar innan de kunde komma och inspektera felet. Och bestämma åtgärd. Beväpnad med en tandborste gav jag mig på saltavlagringarna och lyckades få bort det mesta och hoppades att det skulle fungera hjälpligt och ge i alla fall lite varmvatten.
Festen gick av stapeln i strålande eftermiddagssol. För överskottet från tidigare fester har vi inköpt ett partytält och de som inte fick plats under det taket skuggades med hjälp av hoplånade parasoller.
Vi började kl 16 och fresten var inte över förrän 23.30.

4 kommentarer:

Bror sa...

Party party. Det där ser ju kul ut. Fick ni ordning på varmvattnet m.h.a din tandborste?

G sa...

festprisse!*S* Verkar vara en rolig gård ni bor på!?

Kicki sa...

Ja tanterna på gården berättade att dom har ALDRIG haft så kul o så många fester som när mamma o pappa flyttat dit!!!!

Brittis sa...

Trevligt att höra att även "tanterna" tycker att det är kul med fest. Jag själv hade verkligt roligt.

Om varmvattnet kom tillbaka med hälp av tandborsten vet jag inte. Vi åkte ju ut till stugan nästan direkt nästa dag. Men några klagomål har inte nått hit ut.