fredag, juli 25, 2008

Nu kan jag börja måla mandalas!


I onsdags beställde jag akrylfärger för min målning. 13 tuber av märket Daler-Rawley System3 blev valet. Firman, Zinkvit, annonserade på hemsidan att de hade semesterstängt till 1 /8. Men jag beslöt lägga ordern i alla fall så att jag låg bra till i kön.

Döm om min häpnad och glädje när jag några timmar senare öppnade min mail och såg att jag fått mail från firman. De skrev att de hade sett min beställning och genast skickat tuberna trots semesterstängningen, därför att jag hade skrivit i kommentarsfältet att jag längtade att få börja måla. Snacka om bra service! Och vet ni - tuberna fanns i brevlådan redan dagen därpå, i går.

Tyvärr har de inte de dukar jag vill ha. Jag vill ha kvadratiska dukar, ca 40 x 40 cm eller 50 x 50 cm, där duken är stiftad på baksidan. Nu fick jag köpa 3D-dukar på Clas Ohlson i stället.

Nu ska jag plocka fram linjal, passare och gradskiva från skoltiden, sätta mig i "lotusställning" och känna in vibbarna. Ska bli spännade att se vad det blir.
3 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

Hoppas att firman som säljer mat till Romeo är lika snabba!!!! (se min blogg)

Brittis sa...

Det får vi väl hoppas. Annars svälter han väl ihjäl. Syrsor är inte så lätta att hitta ute i markerna. Än mindre fånga dom.

Kiara Och Kovu sa...

Det finns ju annan mat han kan äta oxå. Men syrsor är bra när dom är små.