måndag, juli 28, 2008

Värmen suger

Värmen tar hårt. Jag saknar ork att göra något. Det blev lite bättre framåt kvällen så jag orkade i alla fall våttorka balkonggolvet. Det var verkligen smutsigt. Och så har jag tvättat en maskin tvätt och hängt.

C har åkt ut till stugan för att invänta en grävmaskin som ska lägga igen gropen som uppstod vid borrningen efter vatten. Dessutom ska en stor sten bort som håller på att frysa upp på parkeringen. Den börjar bli besvärande för låga bilar. Undrar hur stor den är.

Gårdagens åskväder tycks ha dödat vår telefon i stugan. Den är i alla fall ur funktion. Och i natt väntas ett nytt bautaåskväder. Tur att jag inte är åskrädd. Jag är ensam hemma eftersom jag ska till doktorn i morgon fm. Och jag vågade inte chansa på att följa med till stugan och hinna hem i tid i morgon bitti. CCW har ju sin höjdpunkt i morgon och det kommer att bli kilometerköer. Man får inse att det blir svårt både att komma in och ut ur Rättvik. Så det är nog bara cykel eller apostlahästarna som gäller i morgon. Hoppas det inte blir alltför varmt för jag vill gärna se cruisingen.

2 kommentarer:

G sa...

Här har det blivit svalare. Har det blivit det i hos er också?I vilket fall är det SKÖNT!
Nu tar jag ut två dagar med semester dessutom. Ska sy och få lite gjort! *S* (hoppas jag! Mitt liv är kantat med tappade sugar)

Brittis sa...

Värmen tar hårt på mig. Behöver vila mycket. Men det ska väl bli något svalare nu, sägs det.