söndag, maj 24, 2009

Realskoleklass firar 50 år i Rättvik

Trött, trött, trött. Kom inte i säng förrän vid 03.30-tiden i morse. Gamla tanter ska inte nattsudda så där. Men det är inte varje dag man går på klassfest som samtidigt firar 50-årsjubileum. Tänk att det är ett halvt sekel sedan vi tog realexamen! Ett halvt sekel! Smaka på det, ni!

Jubiléet firades på Kajsas Värdshus utanför Rättvik. Vi hade jättetrevligt och det var många glada minnen som väcktes. T o m lärarna skildrades med ett lyriskt skimmer och kommenterades med ömhet och glädje. Nu måste jag säga, att våra lärare var mycket bra och verkligen brydde sig om oss slarviga, struliga elever. Visst framkom också en massa hyss som somliga av oss ägnade sig åt.
Jag tog en del bilder vilket förklarar att jag kom i säng så sent i natt. Jag satte mig nämligen direkt vid datorn och gjorde ett bildspel som jag mailade till berörda festdeltagare. Här visar jag två av bilderna.

2 kommentarer:

Sara sa...

Det låter som om du hade en väldigt trevlig kväll, härligt!!!

Bamses ma sa...

Oj jag avundas dig. Vore roligt med något sådant. Vi hade 30 års fest men den urartade till att bli "byta partner/fyllefest" så jag körde hem nyktert. Sorgligt men sant.
Nu har jag packat väskan för resan till Thassos(Grekland). Åker i morgon.
Ha det så gott och hälsa mannen! Kram AL