torsdag, februari 09, 2012

Vattengympa vid Enådal i Rättvik. Yeesss!!

CG vill delta i Hjärt-Lungföreningens vattengympa och vill ha mig med. Jag vill inte. Jag avskyr att simma! Urtråkigt! Men jag beslöt i alla fall att för husfridens skull att följa med idag. När han gympade så skulle jag simma några längder och sedan slappa och njuta i bastun. Tänkte jag.

Men när vi kom till badhuset så kände jag mig lite obekväm med att jag snyltade på Hjärt-Lungföreningens badtider så jag frågade snällt om jag kunde delta i gympan - på prov. Vilket jag naturligtvis fick. Min avsikt var att "hoppa av" nästa gång.

Men hör och häpna! Det var riktigt kul, ju! Så nu skyndar jag mig att betala medlemskap (vilket är alldeles i sin ordning - jag har kvalat in redan) och så följer jag villigt med nästa torsdag. Till CG:s glädje.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

mm.. jag har också gjort vattengympa i ett års tid, men slutade för att det "tog för lång tid".. att duscha och basta tar sin rundliga tid. Tid jag numera lägger på annat.
Men kul är det!*S* Har du balanserat på skumormar än???

Brittis sa...

Nej, det ingår inte. Men jag ser, att reumatikerna, som gympar efter oss, använder de där skumsakerna. C och jag går ju på hjärtgympa.