onsdag, oktober 18, 2006

Omvälvande händelser

Det har gått några dagar sedan jag hade något inlägg här men det har sina orsaker.

Natten mellan söndag och måndag låg jag sömnlös och valde till sist att gå upp för att dricka lite varm mjölk och läsa en stund. Men när jag försökte ställa mig upp så föll jag helt överraskande tillbaka i sängen. Jag blev förvånad och riktigt full i skratt och gjorde ett nytt försök. Samma sak upprepades. Och jag var garanterat inte berusad! Även Christer försökte hjälpa mig upp men det misslyckades. Så det slutade med ambulansfärd till Falu lasarett.

Jag fick ett fint mottagande på akuten och omfattande undersökningar, bl a skivröntgen. Troligen har jag fått en liten propp som gått från hjärtat till hjärnan. Ingenting annat än balansen är påverkad. Jag kom hem med ordinarie sjukbussen i går kväll och ska nu vila när jag är trött. För övrigt ska jag promenera med ledsagare och samtidigt träna balansen genom hastiga huvudvridningar och därmed provocera fram balansproblemen och på så sätt lära mig balansen igen. Träning alltså.

Det känns att allt inte är som det ska. Jag är rejält trött. Så nu får Christer ta ett stort ansvar för hushållet. Och inte får jag köra bil!!! Läkare måste ge klartecken först! DET blir jobbigt. Jag är ju van vid den frihet som en egen bil ger.

Nu ska jag gå och vila.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Du får vila den månad som du har tillgodo efter flytten!
Skit samma om det slammar igen..
Läs och vicka på tårna och gå små korta promenader. Christer gillar säkert att få vara lite beskyddande!

Brittis sa...

Jag ska nog nappa på den där månaden. vicka på tårna låte härligt.