lördag, januari 29, 2011

Nu har lusten att måla vaknat igen.

Nu har jag kommit igång med målning igen. Det har varit lite skralt med lusten. Kylan, snön och sjukdom i familjen har satt ner initiativförmågan. Här visar jag en idéskiss som jag knåpat på.

Som vanligt är det mandalaformen som fascinerar mig. Jag kommer att visa mer senare på Min ManDALAart blogg (den finns i länklistan till höger).

8 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

Kul att du är igång igen. Jag vet ju hur kul du tycker att det är. När du har lust o isperatiion (stavas det så) så vill ju Alex ha en tavla :) Även Cazzie....
Kram

Gunilla sa...

jag med! Har tom köpt 3D glasögon...

motivet ska få mig att titta inåt och finna balans..tack

Gunilla sa...

btw,, bra idé! Go for it girl!

Sara sa...

Vad härligt att målarlusten har kommit igång igen. Det ska bli spännande att få följa hur denna blir i slutändan.

Brittis sa...

Så roligt att ni uppskattar att jag börjat måla igen. Det är jättekul. Men jag brottas just nu med färgsättningen. Får se hur jag attackerar duken i morgon på målarcirkeln.

Brittis sa...

Gunilla: fungerar verkligen 3D-glasögonen? Jag har nämligen provat med riktigt billiga glasögon som jag fått låna och det blir inte bra. Fungerar inte alls, skulle jag vilja säga. Men vissa fungerar bra.

Gunilla sa...

jag har ju inte sett det hela i real time än, jag litade på dig..*S*

Brittis sa...

Gunilla: Leta fram någon äldre, färdig mandala och titta på den med dina 3D-glasögon. Lättas hittar du mina färdiga (och påbörjade) mandalas på min ManDALAart-blogg (finns som länk i högermarginalen).
Hoppas glasögonen fungerar. Jag håller på att skaffa nya från USA men de är ju så förbenat dyra att köpa därifrån