torsdag, januari 26, 2012

Ooups!! Löfvens mamma klarade inte trycket.

Läser just i Aftonbladet att det är Stefan Löfvens 82-åriga mamma som läckt hemligheten att sonen skall bli den nye S-ledaren. Men att det skulle vara en hemlighet tills på fredag. "Men det går ju inte att hålla något sådant hemligt" säger hon. Vilken otroligt ful journalistik av AB!! Och, får man väl säga, ganska osmart av Löfven att i förväg berätta om beslutet för mamman. Han borde ha förstått att det finns snokande reportrar i varje buske, angelägen att göra scoopet med stort S. Vi får väl hoppas att det inte blir något drev om Löfven liknande det som Juholt fått uppleva. Att han får möjlighet att tala om S-politiken i st f att ägna sina krafter åt att försvara sin rygg. Jag önskar verkligen honom lycka till.

Jag hyllar själv de socialdemokratiska idéerna och hoppas att partiet nu kan komma ut med sitt budskap. Jag tror på en välfärd för alla - även de som är arbetslösa, sjuka och på annat sätt hamnat mellan stolarna. Alla ska solidariskt efter förmåga bidra till vår infrastruktur, såsom skola vård, omsorg, vägnät, el, tele, mm. Verksamheterna skall vara underordnade statlig/kommunal regi och kontroll men får gärna drivas av privata företag men med det kravet att vinsten inte får vara huvudanledningen. All vinst efter skatt skall gå tillbaka i verksamheten och inte hamna i fickorna på ett fåtal eller i utländska skatteparadis. Det är ju trots allt medborgarnas skatter som finansierar verksamheten.

Nu har jag klargjort socialdemokratins huvudsakliga framtidsinriktning. Varsågod, Stefan Löfven, du får gärna kopiera hela stycket ovan.

Men du ger f**n i kärnkraften! Det är en återvändsgränd. Använd de miljarder det skulle kosta att bygga ut kärnkraften till att i stället forska i sol, vind, vatten. Där ligger framtiden.

1 kommentar:

Sara sa...

Jag fnissade lite åt att mamman hade sagt att det skulle vara en hemlighet tills på fredag :o) Så kan det gå.... Han borde inte ha sagt något till sin 82-åriga mor :o) Lite sött var det ändå!!

Hoppas att allt är bra med er!

Kram