lördag, november 17, 2012

Snart kommer hugade lägenhetsköpare. Hoppas jag.

Snart väller besökarna in i vår lägenhet. Full av entusiasm inför ett ev köp, hoppas jag.

Jag har städat och plockat, sorterat och slängt. Under trappan hittade jag ett rum till. Det har varit blockerat av kartonger med  julgranspynt, sparade kläder ("det kan komma sämre tider", ni vet) och en massa annat oidentifierbart.

Eftersom vi annonserade ut en 3:a så har det nu plötsligt blivit en 4:a !!  Ett extra rum under trappan. Tråkigt att jag inte hinner ändra i annonsen. Dessutom är det nu så skinande rent och undanplockat att jag börjar fundera på om vi kanske ska inställa försäljningen! Men - vi kan ju inte ha två lägenheter.

CG har fått stränga order om att inte röra någonting, inte flytta på något och inte smutsa ner den skinande diskbänken. Fruktskålen som han tittar på med lysten blick är s a s förbjuden frukt. Syster med svåger bjuder på lunch medan visningen pågår så han får svälta till dess.

Håll tummarna, gott folk.

2 kommentarer:

Sara sa...

Jag håller tummarna superhårt för att det blir dröser med folk som kommer och tittar och att budgivningen går i taket :o)

Kram

Brittis sa...

Tack Sara. Visningen har nyss varit och det kom ett antal familjer. Så nu får vi se hur det går. Under veckan blir det troligen budgivning.

Hoppas de inser att de får en 4:a för samma pris som en 3:a. :)