torsdag, november 13, 2008

Ur Dassboken

Kan inte låta bli att knycka följande historia ur Dassboken:

Ett medelålders par från norra USA längtade till värmen, efter att ha genomlidit en kall vinter. De bestämde sig för att åka till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare. Mannen hade en längre ledighet än frun och åkte ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellet hade en dator, och han beslutade sig för att skicka ett mail till sin hustru. Tyvärr missade han en bokstav i adressen. Mailet hamnade i stället hos en prästänka i Houston, som nyss kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit epost med kondoleanser från släkt och vänner. Sonen fann henne något senare avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:

"Till min älskade hustru. Jag har nyss kommit fram. Jag vet att du blir förvånad över att jag hör av mig, men numera har de datorer här och man tillåts skicka majl till nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att få träffa dig och hoppas att din resa blir lika problemfri som min.

P.S. Det är verkligen hett här nere."

4 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

haha den är verkligen bra den!!!!

Anonym sa...

Det var en bra hitoria, har Du fler så man kan få sig ett gott skratt

Ingrid o Olof

Taltrasten sa...

Det blir till för dig att skriva mer ur Dassboken. Där finns mycket att skratta åt och det behöver vi verkligen i detta väder.

Brittis sa...

Ingrid o Olof: Historien är tagen ur JubileumsDassboken som finns som val i de julpaket som alla ungar går omkring och säljer.

Taltrasten: Jag vet inte, om jag törs ta fler historier ur den boken. Jag kan få utgivaren på mig. Men många av historierna är riktigt bra.

Köp den och ha på dass. Härom natten när jag inte kunde sova läste jag i boken och C berättade senare att han inte kunde sova för att jag höll honom vaken med mina skratt