tisdag, december 16, 2008

Änglakör och gamla minnen

Idag damp det ner ett paket i brevlådan. Och ett stort brev. Båda inslagna i julpapper. Avsikten med försändelserna var nog att de skulle öppnas på julafton. Men eftersom jag är min mormors barnbarn så kunde jag inte bärga mig utan öppnade paketen. Det var 3 änglar i paketet så nu består min änglasamling av 5 stycken musicerande skyddsänglar!
Och inte nog med det. Brevet innehöll en fotobok med gamla scannade familjebilder. Här kommer ett axplock. Många tusen tack kära Strykarkatt!


10 kommentarer:

Anonym sa...

Skvallerbytta!!!! Nu vet ju jag också vad det är i paketet - och jag som hade tänkt vänta till julaftonen!!!! Nu kan jag ju inte bärga mig........

Brittis sa...

Jag sa ju att jag är som mormor

Anonym sa...

Åh va roligt med bilder på er och på mormor och morfar.. Längtar tills jag får möjligheten att titta på albumet.. /A

Kiara Och Kovu sa...

Ja vderkligen. Det ser jag fram emot

Anonym sa...

Hmmm.. undrar om du ska strykas från julklappslistan, syrran! Att du öppnar det, må vara hänt.. men varför lägga ut boken på nätet?? Det var faktiskt meningen att det skulle vara en överraskning.. till jul!

M sa...

Jag vill också se boken nu! Vad roligt!

Anonym sa...

ja, jag tittar då inte!!!!

Brittis sa...

Åh, vad jag skäms! Så obetänksam jag var. Färlåt.

Gunilla sa...

jaja, nu vet ju alla vad det är.. och det är ju egentligen dina kort till 100%. Tror nog det blir lika uppskattat även om det kom lite för snabbt..

Brittis sa...

Tack. Men kommer du inte ihåg - vi barn fick alltid EN julklapp lite före den egentliga julklappsutdelningen? Jag bra vidmakthåller traditionen, ju.