onsdag, februari 01, 2012

Tänk, att jag aldrig lär mig!

Varje dag när jag sitter i min fåtölj och antingen tittar på TV eller läser i morgon- eller kvällstidningarna så ser/läser jag massor av saker som engagerar mig. Antingen blir jag upprörd, arg, glad eller ledsen. Jag bestämmer mig för att just DET DÄR ska jag skriva om på bloggen och meddela världen min åsikt (den rätta, alltså :))! När jag sett/läst färdigt går jag oftast direkt till datorn med avsikten att skriva om det som upprört eller glatt mig. (Ibland kommer det dock en promenad, disk, bäddning, tvätt, matlagning o dy emellan)

 Men vad tror ni händer??? Jo, jag har glömt vad det var jag ville skriva om!!! Och jag sitter där framför datorn med ett fånigt uttryck i ansiktet och känner mig upprörd, arg och ledsen. Glad är jag definitivt inte! Alla de där insikterna som nu tillförts min hjärna, skapat nya nervbanor, lagts till tidigare upplevelser och därmed skapat insikter och kunskaper, har nu undandragits världen! ;o)

Jag borde naturligtvis redan vid fåtöljen rafsa ner några nyckelord på ett anteckningsblock att sedan ta med till datorn.

ATT JAG ALDRIG LÄR MIG!

4 kommentarer:

Tord Viktorsson sa...

Det är nog många som känner igen sig!

Brittis sa...

Härligt! Att jag inte är ensam, menar jag.

Kiara Och Kovu sa...

*ASG* Varför inte ha datorn i knät? Så kan du ju skriva direkt på bloggen :) Kram

Brittis sa...

Det tar för lång tid att koppla lös den. Router, skrivare, scanner samt en större skärm. En "hub" med ilsket lysande röda och blå lampor varner mig för att röra mackapären.
Det kommer att bli ett äventyr när jag ska koppla loss den för att ta med till sommarstugan. Får nog rita en karta först, så jag kommer ihåg var alla tåtar ska vara.