tisdag, maj 16, 2006

Ytterligare en händelserik dag

Vaknade i morse i det numera kala huset i Borlänge där det ekar när man talar och alla ljud blir hårda och skarpa. Bara en bäddsoffa är kvar tänkt för dottern att sova i när hon ska flyttstäda åt oss. Vi huserade i den i natt. Bekvämare har vi sovit!

Vi skulle invänta muraren som skall mura om kakelugnen. Han kom tillsammans med en hantlangare som skulle stå för de tunga lyften eftersom muraren har en ryggskada. Vi åkte iväg för att köpa lite småsaker, lämna igen överblivna tapetrullar, klister o färg. Och så tillbringade jag en härlig halvtimme hos frissan! Denna yrkeskår fyller verkligen tomrummet som finns på psykologer och liknande!
När vi kom tillbaka till huset fanns där en annan hantlangare! Den andre hade insjuknat hastigt och körts till sjukhus. Den nye hade redan burit in massor av sand, ett hel hög (stor) med tegel och teipat igen de utrymmen som vi inte tänkt på. Golvet var också ordentligt täckt. Snacka om effektivitet! Men jag måste säga att slitaget på personalen låter väl hårt *skratt* .

Vi packade lite mer saker och ställde kosan mot lägenheten. Vi var inbjudna till ett infomöte i bostadsrättsföreningen. Det var ett glatt möte och innan vi visste ordet av så var vi båda invalda som suppleanter i styrelsen! Föreningen är liten, bara 16 lägenheter och stämningen verkar god. Medelåldern är mycket hög och C är enda mannen i föreningen. Tacka sjutton för att han trivs ;-).

PS gräsmattan blev inte klippt i dag DS

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hupp?
Påminn mig att INTE erbjuda mig hjälpa till.. Låter som häftiga konsekvenser- alla fall vid 80!*S*? Cursed house?

Nåja, jag hoppas allt blir bra med hus, flytt och gräs.
Hör av dig när du behöver lite adningspaus!

Brittis sa...

Har man roligt så fattas inga krafter, vet du väl.

Det dröjer nog innan gräset blir klippt. Men vi har köpt en ny gräsklippare - snäppet under åkvarianten - så det är möjlig att det ändå blir snart.

Andningspaus. Vad är det?