fredag, september 08, 2006

Bomkörning till IKEA i går

Åkte till IKEA i går för att köpa badrumsmöbler eftersom vi ska renovera badrummet i lägenheten. Upptäckte att handfatet absolut inte var vad vi trodde det skulle vara. Så nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Inte heller den/de speglar vi tänkt sätta upp nere i hallen passar. Vi upptäckte att det skulle innebära en massa håltagning och eftersom det är betongväggar så är det inte så lämpligt att göra många hål där. Så vi får fundera ut en ny lösning. Men varsin klädstång och hyllor till våra nya garderober blev det i alla fall. Så det monterade vi i går. Kändes skönt att kunna hänga in lite kläder. De har alltför länge legat i kartonger eller trängts med allt annat i sommarstugan.

Kvällen avslutades med grillfest hemma hos brorsan. Hans Linda fyllde 11 år. Det var som vanligt trevligt och avspänt där.

Vi hade planerat att åka direkt till stugan i Leksand efter grillningen men ändrade oss snabbt eftersom vi ju ändå skulle vara i Rättvik i dag och förbereda för badrumsrenoveringen så vi vände bilen och sov i lägenheten i stället. Jag vet snart inte var jag bor någonstans.

Inga kommentarer: