lördag, mars 17, 2007

Familjeresa med Birka Paradise

Vi gjorde en resa med Birka Paradise till Mariehamn med barn o barnbarn. Kan varmt rekommenderas. Alla hade kul och aktiviteter fanns för alla. Bilderna får tala för sig själva.

C och jag gick till sängs tidigt så det finns inga bilder från diskot. Men samstämmiga uppgifter tyder på att ingen av vare sig barn eller barnbarn kom i säng före kl 03.00.
















8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja - det ser onekligen ut att ha varit en trevlig resa... och är man vaken till 03 så borde man ha trevligt.. medaljens baksida nämnde ingen?! /Anna

Brittis sa...

Medaljans baksida? Finns ingen. Ungarna (dvs alla) kom sent till frukost med ränder från kudden i ansiktet och sov sedan i bussen hela vägen hem.

Sömnbristen syntes f ö inte alls under resten av dagen. Bilderna från poolen och speldatorn är väl bevis nog?!

Anna sa...

Genom sig själv trodde man sig känna andra... min medalj hade säkerligen haft en tydlig baksida om jag varit vaken så länge.. *S*

Kiara Och Kovu sa...

JA vi hade jätte kul. Jag o Sanna dansade Linedance och det kan man inte göra om man har alkohol i blodet (sanna ska ju inte ha det iaf). Bartendern var lite sur på slutet när jag envisades med att bara be om isvatten (som var gratis) *ler*

Anonym sa...

Nej, vet inte om jag syftade på alkohol heller... men vet hur jag själv mår om jag vart vaken så länge... även utan alkohol så har min medalj en baksida en sån dag... Var inte bartendern glad åt er linedance då...jag menar underhållningen borde väl gjort att han gladeligen serverade vatten?!

Kiara Och Kovu sa...

Jo han (och många andra) gillade att titta på det, men jag köpte ju inga drinkar eller öl *ler*.

Kiara Och Kovu sa...

O det är klart att man hittar dej vis spelmaskinerna mamma *fniss*

M sa...

Oj, ni ser ut att ha haft kul! Men jag håller med syrran - och dessutom verkar jag vara allergisk mot finlandsfärjor! Vågar nog mig inte på en sån tur igen! ;o)