måndag, mars 19, 2007

Nytt kök

Som jag skrev för några dagar sedan: vi har beställt nya köksluckor som skall monteras på befintliga stommar. Enkelt, funktionellt, vackert. Vi har valt design Diamalm med färgen Björk Natur.

Allt eftersom tiden gått i väntan på att "mätningsmannen" skulle komma så har vi studerat broschyren noggrannare och naturligtvis kommit på förbättringar (dvs fördyringar) som vi vill ha utförda. T ex lådor i st f skåp till grytskåpen och skåpet där vi förvarar plastburkar. Hälften utdragbara lådor i skafferiet mm. Mikron kommer också att placeras i skafferiet (just nu har den helt fel plats). Och så ska vi tapetsera om och sätta upp bröstpanel.

Just nu är "märningsmannen" i köket och mäter. Det kommer att bli lite dyrare än vi från början tänkt oss. Naturligtvis. En ny bänkskiva bredvid spisen blir det förresten också.

Nu har vi börjat tala om att kanske byta golvmatta också. Den vi har nu blir kanske lite kaka på kaka vad beträffar färgen.

Inger - välkommen hem och hjälp oss besluta!!!

4 kommentarer:

M sa...

Ha ha, kan inte hålla mig utan ler igenkännande när jag läser ditt inlägg. Visst blir det alltid lite mer och lite dyrare än man tänkt sig när man väl börjar fixa något! Men det blir nog jättefint med luckorna. Ska bli kul att hälsa på er någongång framöver. Ni kan nog räkna med att det blir till marknaden eftersom ni valt en så lämplig plats!

Brittis sa...

Välkomna. Om inte annat kan ni kanske behöva en toalett. Det brukar vara eftertraktat.

De nya luckorna kommer inte förrän V18 eller 19.

Kiara Och Kovu sa...

Ahhh släktträff på marknaden?????!!! Det sre jag fram emot *ler* eftersom vi har beställt lika fint väder i år som förra året. Eller hur?

Brittis sa...

Jag har 11 stolar + 4 solstolar