söndag, september 16, 2007

Vilken grå, regnig dag

Vädret har inte varit soligt precis idag. Ett riktigt depparväder.
Men jag har i alla fall stickat färdigt ett par raggstrumpor till Alexander. Så nu är det "bara" tre barnbarn kvar att sticka till. Men jag ska verkligen inte klaga. Det är roligt att sticka. Om vädret är det rätta, förståss: Dvs regnigt.

Vi gjorde i alla fall en vända till Borlänge för att se Kickis nya lägenhet. Lägenheten innehåller ett "uthyrningsrum" så Sanna får egen toalett med dusch och pentry. Och egen ingång! Men Kicki har hotat med att minera hennes ingång så det är väl OK. Alexander gläder sig åt att hans rum ligger nära köket. "Då får jag nära till kylskåpet", var hans kommentar. Flyttlasset går nästa helg så det finns bara de pinaler som hon kunnat få med sig i bilen vid de två besök i Borlänge som hon gjort. Det fanns inte ens en kastrull att koka vatten i så det blev inget kaffe för vår del. Vi bjöd på pizza på den närbelägna pizzerian i stället.

Barnen gläder sig åt att flytta och det är verkligen skönt. Det hade varit tragiskt annars. Och Kicki har ju fått jobb. Ute vid Dala Airport. I samma utrymme som C började sin karriär inom flyget i Dalarna 1975. Hon ser verkligen fram mot att få börja 2 oktober. Vi är naturligtvis mycket glada för hennes del. Vi känner, att den lilla familjen tycker att de kommit hem till slut. De har ju bott större delen av sitt liv i Borlänge och har många vänner där. Vi tycker också att de har kommit lite närmare oss. Roger med familj bor ju ända nere i Skövde och det blir långt mellan besöken hos oss. Men till helgen som kommer får vi rå om dom i alla fall för då kommer dom upp hit! Det ska bli härligt.

3 kommentarer:

Gunilla sa...

DÅ kanske Roger m fam kan leverera påsarna? Och kanske även min safir som finns hos Inger?

Brittis sa...

Är väl inte omöjligt.
Men påsarna? Är det något mer än pulvret? Som kanske dessutom inte finns?

Gunilla sa...

njae?...Den röda V5 kanske? Den som är så bra för tonat hår?
Annars har jag mitt snus..*S* Tack. Tord har bars kvar, men vill du fylla på med några så...