tisdag, maj 17, 2011

En ny säng

En hektisk dag idag.
CG har länge klagat på att hans säng är ordentligt nerlegad och jag håller verkligen med. Häromdagen tog vi tag i problemet då vi sett att en firma lockade med 40% rabatt på just sängar.  Deal gjordes och sängen skulle levereras idag efter kl 13. Försäljaren försökte kränga en ny säng till mig också men jag avböjde. Jag är nöjd med min säng.

Vid kl 12 och i hällande regn levererades sängen och två bastanta herrar bar upp det tunga åbäket till vår lägenhet. Som tur var hade vi redan tagit ur alla sängkläder ur den hembyggda sängramen, tvättat allt som gick att tvätta och även tagit ur den uttjänta resårsängen. Så bytet gick som en dans. Kruxet var bara att den nya sängen med tillhörande bäddmadrass blev lite högre än min så nu måste jag köpa mig en likadan bäddmadrass i alla fall. Annars blir resultatet att CG rullar av sin madrass och ner i min - betydligt mjukare - säng med min gamla tunna bäddmadrass. Och hur det då blir med nattsömnen kan ni säkert tänka er. Så i morgon blir det till att åka iväg och köpa en ny bäddmadrass åt mig också. Hoppas det är 40% på den också.

5 kommentarer:

Sara sa...

Skönt att bytet gick smidigt och att de bar in sängen hela vägen.

Du ska se att det är bra pris på bäddmadrass också - annars får du pruta till dig det :o)

Brittis sa...

Sara: Jodå. Jag har ringt. Men jag erbjöds en för nästan fullpris. Men jag ska ta med kvittot för C:s madrass och sticka under näsan och påpeka att jag nog vill ha samma pris om det ska bli affär. Det skiljer 500:-. Det är för mycket.

Brittis sa...

Lite senare: Jag klagade och handlaren ursäktade sig med att han räknat på fel madrass. Jag får en för samma pris som CG fick. Allt är frid i fröjd.

Anna61 sa...

Haha - jag måste fråga - är det Kungsängen som har levererat? Det är klart att du ska ha en ny madrass, vi tillbringar ju en herrans massa tid i sängen!

Brittis sa...

Anna61: Företaget heter Zäng ch har återförsäljare i Leksand. De känner sig väl trängda av Kungsängen, därav priset.