tisdag, oktober 16, 2007

Akupunktur, nya vinterdäck och lampskärmar.

Idag var det dags att placera mig på Lenas brits för en serie nålstick igen. För det första för att säkerställa att sötbehovet hålls i chack (det slank bl a ner ett par munkar under marknaden och det märks på sötbegäret). Så jag fick några underhållsnålar. Ska bli intressant att känna efter hur det fungerar. Men dessutom följer jag med intresse hur hon justerar min obalans på kyla/värmebalansen genom att förändra energigenomströmningen. Ursäkta om jag inte kan beskriva vad hon gör på ett alldeles korrekt sätt men det är så här jag uppfattar det hela. Men helt klart känner jag att jag är mer balanserad (enl. det gängse begreppet) nu. Men jag har fått order att vila och helst sova en liten stund efter lunchen. Och det gör jag gärna.

I stället för att göra som hon sade, åkte jag direkt till Borlänge för att byta till nya vinterdäck. Därefter åkte jag till Falun för att byta lampskärmarna till fönsterlamporna. Jag börjar tappa räkningen på hur många gånger jag varit till Falun i det ärendet nu.

Men jag lade mig en stund efter det att jag kommit hem. Det var skönt!

Brunnsborraren ringde och ville ställa upp sitt aggregat för att starta brunnsborrningen i morgon (onsdag) i sommarstugan. Så han är tydligen frisk nu.

Inga kommentarer: