måndag, oktober 08, 2007

På tandläkarbesök i Falun

I dag var jag på mitt halvårstandläkarbesök (hmm, vilket konstigt ord det blev). Fick lite förmaningar att använda tandtråd, fluortabletter och andra hjälpmedel lite mer frekvent *rodnar skamset*.
Dessutom ska jag tidigt i morgon bitti till tandläkaren igen och laga ett hål som de hittade. Lika bra att få det gjort medan jag i alla fall har ont i munnen efter dagens besök.

Passade på att gå till den trevliga lampaffären i Falun, Ljusgåvan. Men det blev ett dyrt besök. Jag har länge varit trött på lampskärmarna på vår golvlampa och beslöt mig för att försöka hitta ett par nya. Köpte två olika skärmar på öppet köp för att ta hem och prova. Naturligtvis(!) blev det den dyraste som segrade. Så i morgon får jag lämna tillbaka den billigare och köpa en till av den dyrare - med jobstryck på. Men snyggt blir det, och vi resonerade som så, att ett sådant här köp gör man bara en gång och då ska man inte snåla med några hundralappar. Men det medförde, att vi plötsligt märkte att vi absolut behöver ha nya skärmar även till fönsterlamporna. Får se vad jag hittar i morgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

måste väl komma och kolla snart!

/I