onsdag, oktober 17, 2007

En underbar, solig höstdag

Borraren är sjuk idag igen (influensa, tydligen) så vi utnyttjade den underbara dagen till att åka bil *ler*.

Först åkte vi till Clas Ohlson och lämnade tillbaka ett par inköpta saker (en vana vi har) och köpte lite mer (naturligtvis) . Nästa stopp blev i Djurås vid OK-macken där vi kollade om vi fick lämna in ett antal tomtar (ja, i porslin, förståss) på fredag som sedan skulle levereras till Strykarkatten, som befinner sig i södra Sverige. De skulle hämtas upp av kattans kompis som skulle komma att ha vägen förbi. De har blivit lite restriktivare med sådana tjänster på macken men lovade ändå att vi fick göra det om jag lämnade paketet före kl 9 på fredag. Så det blir till att sätta klockan på ringning.

Nästa anhalt blev Borlänge, där vi hämtade de begagnade däcken som jag glömde ta med mig vid bytet dagen innan. Sedan vidare till Dala Airport där vi fick nöjet att se Kicki checka in passagerare. Det var härligt att se hur glad och nöjd hon är att äntligen fått ett jobb hon trivs med.

Nästa stopp blev Falun där vi passade på att äta en sen lunch på Kinesen. Supergott. Sedan bytte vi lampskärmar igen. Den här gången ska det väl bli bingo!

Hann inte mer än hem förrän syrran och R anmälde sin ankomst. De var kaffesugna. Hade vienerbröd med sig. Hmmm. Så nu är täcket från Kina överlämnat (det är en helt annan historia) och tomtarna betalda (den sista meningen förstår nog bara de närmast sörjande).

Resten av kvällen tillbringas nog i min Restless-fåtölj.

Inga kommentarer: