fredag, september 05, 2008

Mandala nr 3 Justeringar

Fick lust att måla lite trots att jag är ordentligt trött efter städningen. Har förresten ätit en superb middag på nyfångad siklöja.

Lite justeringar har jag gjort i mandalan. Måste justera mer i den yttre guldringen. Där har jag missat en del så att den inte är helt jämntjock.

Men fortfarande har jag mittenpartiet kvar. Jag har ingen aning om hur den ska utformas men jag tror att en stunds stilla meditation löser den frågan. Som ni vet, tycker jag att det skulle vara kul om ni läsare kom med förslag. Så idéer mottages tacksamt.

Här kommer i alla fall det som är klart så här långt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur ser en ananas ut uppifrån?
Kanske ett bra mönster för mittpartiet?

Brittis sa...

Mmm, inte helt fel idé. Ska grunna på färgerna.

mita sa...

Nyanser av vitt? Rött, orange, gult utifrån och inåt. Sen återstår ju bara vitt eller ljust gult. Möjligtvis guld.
Men jag tror du gör som du vill ialla fall....
/Bror

Bamses ma sa...

Hej vännen!jag gillar dina färger och tycker att du är fantastiskt duktig. Jag förstår ju inte riktigt det där med Mandala, men det gör väl inget så länge jag kan njuta av det!? Ha det gott/AL

Brittis sa...

Mita/Bror. Precis vad jag ser framför mig och precis i den ordningen. Och mycket guld i mitten. (Psst:visst gör jag som jag vill i alla fall men det är ju kul att se om någon visar intresse).
Bamses ma: Tack för de vackra orden. De värmer. Det här handlar om inre bilder. En känsla dyker upp och så kommer mer eller mindra diffusa bilder som små flashar. Faktiskt kul att försöka sätta dom på duken.