onsdag, september 17, 2008

Äntligen duschkabin

Vi har köpt en duschkabin och svåger och lillasyster lovade montera den åt oss om vi lovade stå för en surströmmingsfest. Vilket vi med glädje accepterade.
Idag kom dom, rustade till tänderna med lust att gripa sig verket an. Först en ordentlig genomgång av monteringsanvisningarna vid köksbordet och sedan satte de igång. C och jag höll oss klokt nog på avstånd.
De hann inte bli klara, hockeymatchen Leksand - "nåt annat lag" var viktigare ;=). Men de kommer tillbaka i morgon. Men då är jag, U och M i Boda och tvättar mattor. C får stå för middagen då. Idag bjöd vi i alla fall på laxbitar med grönmögelost, hollandaisesås, potatis och gräddstuvad babyspenat. Det var himla gott och gästerna så g ut att tycka det också.

5 kommentarer:

Bamses ma sa...

Hallå där!
Det känns väl ok kan jag tänka!Jag minns att den låg vid trappan när jag var där. Lycka till med den och allt annat kramiz AL

Brittis sa...

Jodu, den har legat under trappan ganska länge.

Kicki sa...

Tur att Inger o Roffe hjälper er. Annars vet man ju inte vad som kan hända *fniss*

Taltrasten sa...

Ni skulle komma ner till mig och tvätta er när R fixade kabinen, vart tog Ni vägen? Inte räckte det väl med handfatet?

Brittis sa...

Jodå. Vi lade oss snuskigt smutsiga och duschade först i morse. Det var en fröjd att se smutsen, innesluten inom "glas o ram", ringla sig med duschvattnet ner i golvbrunnen. Den glädjen hade vi ju inte fått erfara om vi lagt oss rena, eller hur? *S*