tisdag, september 16, 2008

Vilken dag!

För det första lyckades C och jag med konststycket att vara vaken i stort sett hela natten. Vårt nattvandrande medförde att vi möttes i mörkret, hälsade på varandra och var och en gick till sitt, dvs toa, köket och kylskåpet eller våra stresslessfåtöljer för att försöka framkalla sömnbehov med en bok/tidning eller t.o.m (kors i taket) sängen för att försöka somna.

Så jag var lagom mosig när dagens id började kl 8. Först samtal med Riksbyggen för att diskutera vissa juridiska detaljer och sedan möte med grannen U för att lägga upp strategin för eftermiddagen. Inglasyster skulle komma och dela med sig av sina kunskaper om fotohantering på datorn. Och då är det bäst att vara skärpt. 4 timmars hård gnuggning. Får se om det resulterar i bättre och effektivare hantering av bilder. Det gäller att praktisera det nu innan kunskapen försvinner in i den allt mer dimhöljda hjärnan. U bjöd sedan på en alldeles superb lunch/middag.

Inte färrän efteråt fick jag reda på att den firma som skulle byta styrenhet till bostadsrättsföreningens värmesystem hade upptäckt att det finns ännu ett fel i systemet som måste åtgärdas. Får ta tag i det i morgon och tillkalla expertis.

Kl 18.30 var det syjunta hemma hos mig. Jag håller ju på med en fönsterlöpare. Det är dags att börja virka spetskanten. Jag har lånat ett gammalt, kärt mönster som M (en i syjuntegänget)ärvt efter sin mamma. Men var hade jag lagt det? Kunde inte hitta det. Rev i stort sett ut en hel garderob. Panik! Hittade det till slut instoppat i en bok om hur man virkar!
PS: Vill inte visa fullt ut hur stökigt det var när jag letade efter mönstret. Men C smög sig på mig och knäppte ett kort på eländet. Men jag hämnades genom att utnyttja kunskaperna som Inglasyster just gett mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

heja heja!

Brittis sa...

Kan tala om att gårdagen, dvs det som avhandlas i inlägget, var en barnlek mot vad som pågår i dag.
Och i morgon ska vi vara i en bytvättstuga och tvätta mattor hela dagen.