lördag, september 27, 2008

Martinus kosmologi på Solsökehem


Idag var det ett heldagsseminarieum på Solsökehem i Sunnansjö. Fullsatt!
Så underbart det är att träffa likasinnade under en hel dag och under lättsamma former. Och så trevligt det är att träffa gamla bekanta som jag lärt känna under flera års studier av "Martinus andliga vetenskap", som det också kallas.

Dagens tema var "En värld av gemenskap". Solveig och Sören hjälptes som vanligt åt att driva seminariet. Tänk att ha tillgång till sådana kompetenta personer!

Nästa seminarium blir 22 och 29 november och temat: "Livet - din spegel". Superintressant. Jag har redan bokat plats. Seminariet har samma namn på temat som titeln på Sörens bok som kommer ut samtidigt. Gissa vem som kommer att stå först i kön för att köpa ett exemplar!

I morgon ska jag till Falun och måla mandalas under ledning av Erik, Sörens bror. Jättehärligt. Jag har ingen aning om vilket motv jag ska välja, men det reder sig nog.

En helg full av upplevelser alltså. Och samtidigt har jag fått alla fönster tvättade av barnbarnet Sanna (som numera kallar sig Cazzie). Hon har gjort ett verkligt fint jobb medan jag var borta.

3 kommentarer:

Kicki sa...

Hmmm 22:a September har ju redan varit!!! Du menar väl 22:a Oktober?

Brittis sa...

Rättat. Tack!

Brittis sa...

Fel igen. Nästa seminarium på Solsökehem är den 22 november. Och dessutom fick jag nyss meil om att de dubblerar seminariet till att ordnas även den 29 november därför att första mötet direkt vid helgens möte blev näst intill fulltecknat.