måndag, januari 12, 2009

En bedrövlig början på dagen.

Nu sitter jag här med svansen mellan benen och konstaterar: Det blir ingen målning, inget SPF-möte idag och troligen ingen syjunta i morgon heller. Och framför allt ingen provtagning på VC för Hps2 Thrieve-studien.

Förkylningen slog till med full kraft i natt. Hosta, sårig i halsen och allmänt slut. När väckarklockan ringde vacklade jag upp för att ringa VC på röstbrevlådan och avbeställa tiden för proverna. Ringde upp och angav namn + personnummer men fick för mig att jag sagt fel varför jag sa: "Hoppsan, det här blev visst fel. Återkommer". Samtidigt såg jag till min fasa i almanackan att jag skulle varit där föregående vecka för provtagning. Undrar vad dom skriver i min journal. OVK, kanske. (Obotligt virrig kärring). Så jag får väl ringa till VC och krypa till korsset och få en ny tid och förmodligen också betala för uteblivet besök. Och nu har dom ju höjt priserna också.

Visst är det synd om mig?!

4 kommentarer:

Gunilla sa...

skaffa Enchinaea- den hjälper mot hostan. Jag tror inte den krockar med andra mediciner.

Anonym sa...

oj då, stackare! Hur var det? Är du ordförande i Glömska-klubben eller har du glömt det oxå!

Anonym sa...

För mycket glögg och vin kanske?

Brittis sa...

Nejdå, jag har inte glömt att jag är ordförande i De Glömskas klubb. Jag har tydligen hamnat där jag passar. Helt enligt naturens ordning.

Kan meddela att det fungerar enligt denna lag även utan vin o glögg.