lördag, januari 10, 2009

Influensa!!??

I ca 14 dagar har C känt sig dålig, hostat, haft ont och varit sårig i halsen. Hostat upp mycket slem. Han är mer än vanligt trött men det beror kanske också på den TIA han fick på julafton (se tidigare inlägg).

I går blev det plötsligt min tur. Jag har haft en skrällig hosta en tid men nu blev den värre. Ont åt njurarna, ont i benen och axlarna, svårt att andas och mycket trött. Så jag vet vad som väntar. Att ta det lugnt. Får väl ringa återbud till VC där jag är inbokad på måndag för provtagning för den där Hps2 Thrieve-studien som jag deltar i. Det är väl inte tillrådligt att jag går dit och smittar ner halva personalstyrkan. Och inga spontana kaffepauser med vänner o grannar på några dagar. Och ingen målning på måndag på ABF! (Undrar om inte det är det värsta).

Både C och jag sov ovanligt länge och han sover forfarande. Man sover så bra här ute i skogen. Men jag blev hungrig och dessutom kändes det ganska kallt utanför det tjocka täcket så jag insåg att enda räddningen var att stiga upp och möta dagen.

Här ute i stugan är det nu -6 grader utomhus (tur att det inte är som för några dagar sedan då det var -25 under flera dagar). Inomhus är det +17 grader så nu eldar jag för fullt. Solen skiner och det ser ut att bli en underbar dag. Får se om jag kan gå ut en stund längre fram på dagen.

4 kommentarer:

Bamses ma sa...

Oturligt med influensa el dyl. Tänk vad ni har det gott i er stuga med brasa och bara ni 2 och naturen. Jag avundas er faktiskt!
Krya på er jag tänker ofta på er hälsa kusinen. Kram AL

Brittis sa...

Tack för hälsningen.
Vi har det bra här och vädret är formidabelt bra. Lite synd att vi inte kan vara ute fullt ut pga förkylningen,eller vad det nu är.
Har du fått ordning på din dator nu?

Unknown sa...

Oj då, stackare! Men det går nog snart över om det är samma som R och Peo fick. Anna har det lite värre tror jag, hon blev ju förkyld oxå.

Brittis sa...

Nej, som Peo och R hade det är det inte. Magen är OK. Det är nog bara en kraftig förkylning eller ev influensa.