söndag, juni 21, 2009

Fortsatt Midsommarfirande i Rättvik.

För vår del blev midsommarhelgen lugn. Mycket pga det ostadiga vädret.
Igår klarnade det upp och blev riktigt soligt. Då tog vi bilen och körde en sväng. Avslutade med kaffe och våffla med hjortronsylt o grädde uppe på Vidablick. Som nu är till salu för 3 mille. (Vidablick, alltså. Inte våfflan).


Sedan åkte vi till Hantverksbyn och C satt kvar i bilen och läste tidningen medan jag gick en vända och dreglade över alla vackra hantverk.


Idag tog vi det verkligen lugnt. Jag vaknade inte förrän kl 10.15, vacklade upp, klädde mig och tassade nerför trappan för att hämta morgontidningen. Öppnade dörren och upptäckte U:s öppna dörr. Va! har hon inte gått till jobbet ännu? Rodnade. Visst ja. Det är ju söndag. Jag är alldeles vilse i dagarna. Händer oroande ofta nu för tiden. Måste träna mer på Sudoku.

Sedan velade vi fram och tillbaka om huruvida vi skulle åka till stugan eller ej. Det slutade med att vi blev sittande i solen på vår uteplats.

Fram emot kvällningen kom lille Nallebror med fru och minsta knodden på besök. De såg lite slutkörda ut. Flytten har nog tagit hårt på krafterna.

Inga kommentarer: