måndag, januari 11, 2010

Väntar ännu ett tag med promenader


Solen skiner idag men det är fortfarande kallt, minus 22 grader i morse. Men nu är det visst "bara" minus 17 grader. Snart har vi rena värmeböljan här. Jag väntar på den innan jag går ut på promenader.
När det krupit över -10-gradersstrecket ska jag försöka få med mig Christer ut till stugan några dagar.

3 kommentarer:

Satu sa...

Hej på er!
Var hem till din dotter idag, min dammsugare har gjort sin sista suck här igår, och du vet ju själv hur nödvändig den vännen är, och då var din dotter jättesnäll och lånade ut en hon hade i sitt förråd. Tacksam är jag för det, och hoppas hitta nån bra ersättare till min.
Nu fick jag höras talas om nån som ville ha Lovikka vantar, och nån som hade fått fina såna. Tänkte höra om du gör såna på beställning oxå? Min dotter har tjatat om såna, men dom vi hittade var bara fusk. Garnet släppte och vantarna gick sönder. Så det var inget bra köp alls. Om du är intresserad, så hojta till..kram Satu från Borlänge

Brittis sa...

Hmm, tål att tänka på. Just nu väntar jag på garn. Leverantören har tydligen slut på lagret Och Garnaffären här i Rättvik har alltså för tillfället slut. Jag har beställning från anhörig på två par så det måste går först. Men se´n, kanske. Hör av mig.

satu sa...

Brittis, ja gör det :-) Jag kan vänta till nästa snöperiod, dvs vintern som kommer:-)