onsdag, januari 07, 2009

En långsam dag.

Vaknade ca kl 07 i morse. Lite trött men jag tyckte att det ändå var dags att gå upp. Efter min obligatoriska frukost och tidningsläsning (vilket inkluderar ett korsord och Sudoku) så kände jag mig fortfarande lite seg, så jag kröp i säng igen och sov till kl 13! Nu ska jag väl vara utsövd!

Kaffestund med grannen och sedan en promenad i solskenet gjorde mig gott och nu är det dags att ta tag i Windows bildbehandlingsprogram. Men jag kan inte hitta det på datorn! Men om jag klickar på en bild så står det i titelraden (eller vad den blå textkanten överst heter). När jag nu inte längre har Picasa (se föregående inlägg) måste jag använda ett annat och då verkar det smart att kika på Windows och se om det passar mig. För nu ska ju alla lagrade bilder sorteras. Det blir ett jobb som kommer att ta tid.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Hittade du nåt då? Kanske jag har nåt på lager....

Brittis sa...

Har funderingar på att köpa en ny, lite vassare dator med Vista och använda deras bildprogram.
Jag ska fundera på saken. I så fall får sorteringen skjutas på framtiden.

Kiara Och Kovu sa...

Inte tycker då jag att vista är bättre

Brittis sa...

Inte bildvisningsprogrammet heller?

Bror sa...

Undvik Vista. Köp en lite äldre dator med XP. Se www.billigadatorer.se

Bror sa...

För den delen undrar jag om det inte blir billigare, enklare och mer tidseffektivt att framkalla korten på papper och sen kan du sätta in dem i fotoböcker!!!

Brittis sa...

Nämen, ska det komma från dig? Det är ju stenålder, ju!
Men det är klart - fotoboken från G var ju ett fantastiskt lyft. Hade hon inte gjort det hade bilderna fortfarande varit dolda för njutning i våra gamla datorer.

Bror sa...

Fotoboken från G kräver fler avancerade steg fram tills du får boken. Jag vidhåller fortfarande papperskopior som du kan sätta in i en manuell stenålders fotobok.
*flin*

Brittis sa...

Du har nog rätt. Men jag ska nog försöka återinstallera Picasa. Den finns kvar där ute i cyberrymden har jag sett. Och det utan dessa "oönskade bilder".