lördag, juli 17, 2010

Stugbyte i dag.

Idag är det stugbyte. Dvs vi flyttar ut till stugan för några dagar och Roger med ungdomar flyttar in hos oss.

Förmodligen har i alla fall ungdomarna inget att invända mot bytet för nu kan de se på 32"-TV med massor av kanaler i stället för 15" på datorn. Så mycket dom vill dessutom. Och inte behöver dom stänga ner elektroniken när det åskar för här är ordentligt åskskyddat. Vi har lyckats sulla bort alla inställningarna på vår TV i stugan och sedan inte gett oss tid att göra något åt saken vilket har gjort TV-tittandet där omöjligt.

Vi däremot skall tillbringa några dagar i stugan tillsammans med Christers bror och hans vän. På måndag blir det Dalhalla och Robert Welsh. Det här är väl sista chansen att se honom och hans ensamble eftersom Dalhallas ledning har beslutat att hans musik inte är "fin" nog. Det ska vara opera för hela slanten. Snacka om snobbism! Robert Welsh duger bara som kassako. Jag förstår att han har beslutat sig för att gynna andra orter där han känner sig välkommen.

Jag hoppas att vädret blir fint även de här kommande dagarna. Det ser lite mörkt ut med ett oväder på väg norrut mot våra trakter. Nu väntar vi bara på att de mänskliga yrvädren kommer hit och får nycklar och nödvändiga instruktioner om sopsortering mm. Sedan åker vi till stugan. Dom påstår att stugan är städad. Hoppas de har fyllt vedlåren också.

PS Bilden är ärligt stulen från Rogers Facebook-album

1 kommentar:

Sara sa...

Hoppas att ni får det jättemysigt tillsammans i stugan. :o)