tisdag, juni 19, 2007

Molnbyggens snabbaste flytbrygga på g.

För några veckor sedan var vi till Hedemora och köpte flytblock till vår flytbrygga. De hade slutat tillverka den sort vi köpt tidigare så vi valde en annan typ.

Tyvärr visade det sig att bryggan kom att ligga för djupt i vattnet och när vi tittade lite närmare på specifikationen så kom vi underfund om att de inte heller hade flytkraft nog att hysa tillräckligt många ombord.

Så det blev till att åka ytterligare en sväng till Hedemora. Den här gången har vi tagit till ordentligt. Så nu kommer sjöns stugägare att få se oss fräsa runt på sjön i betydligt högre fart än vi tidigare gjort. Skulle inte förvåna mig om C en dag lite försiktigt framför att vi nog borde skaffa oss en kraftigare båtmotor. Han börjar nog med att säga att motorn har börjat bli slö. Men jag kommer att säga att den passar alldeles utmärkt till ett par pensionärer.

Få se om vi får dit flytblocken till midsommar. Det är lite bök med dom. Men det skulle vara trevligt att äta midsommarmaten på flotten, ankrad någonstans bland vassen i den kvällssolen. Det är svensk sommar när den är som bäst.

Snart kommer ni också att få se att det är 6 st flytblock till salu på Blocket.

2 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

"Skulle inte förvåna mig om C en dag lite försiktigt framför att vi nog borde skaffa oss en kraftigare båtmotor. Han börjar nog med att säga att motorn har börjat bli slö. Men jag kommer att säga att den passar alldeles utmärkt till ett par pensionärer."

Men barnbarnen då skriker Sanna???? Vi är ju fartdårar!!!!

Brittis sa...

Desto större anledning att behålla den gamla, slöa motorn.