onsdag, januari 16, 2008

Jag är allvarligt oroad för Taltrasten

Har ni inte märkt att Taltrasten tystnat? Det har i alla fall jag. Och det skedde i och med att Annki o Mike började köra med henne. Gympa, spinning och simning å gud vet vad!. Det kan väl aldrig vara bra för en Taltrast? Å på andra sidan jordklotet, se´n! Allt är ju opp å ner dänä. Å varmt! Fast häromdagen var det visst kallt. 27 grader! (se Taltrastens blog i vänster länklista). Hon kanske är förkyld, stackarn.

Skriv nå´t på hennes blogg så kanske hon kvicknar till.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Tillägg: Det är många som skulle vilja skriva kommentarer men som tycker att det är svårt. Här kommer en liten hjälp.

Klicka "x kommentarer" på den lilla raden längst ner på Taltrastens (eller varför inte min) blogg. Då kommer ett nytt fönster upp.

Skriv in ditt meddelande i textrutan.

Gör det enkelt och välj "Anonym" som avsändare. Du kan ju underteckna med ditt namn eller smeknamn el dy i textrutan om du vill.

Klicka "Publicera" längst ner. Ev måste du scrolla neråt lite för att hitta "Publicera"-rutan.

Stäng fönstret genom "X" upp till höger eller "bakåtpilen" upp till vänster beroende på vilken typ av kommentarsfönster som öppnats och du kommer tillbaka till Taltrastens blogg igen.

Notera att det märks inte att det tillkommit en ny, dvs din kommentar, förrän nästa gång du öppnar bloggen igen.

I en del bloggar (dock inte Taltrastens och min) finns det en extra säkerhet för att undvika att få spam, dvs massutskick, från obehagliga individer. Om det finns, måste du fylla i, bokstav för bokstav, de konstiga, snedvridna bokstäver som kommer upp. Ibland kan det vara svårt att se vilka bokstäver det är, så det blir fel. Då får man ett felmeddelande och får försöka igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Taltrasten har inte tystnat bara fatt konkurrens av en annan konstig pippi utanfor fonstret varje morgon. Varmeslag har jag inte fatt och gympan haller jag mig ifran sa gott det gar.