söndag, januari 20, 2008

Packningsdag

Nu har vi packat färdigt och i morgon bitti åker vi. Det blir en lång resa men vi är rustade med böcker och mp3-spelare. C har två böcker inspelade - Jan Guillou och L Marklund och jag har 50 inspelade föredrag om kosmologi- på danska! Så nog har jag så jag klarar mig. Men det finns en smaskig roman i handbagaget också om det blir för mastigt med föredragen.

Nyss svor jag inom mig. Jag skulle torka ur necessären (som förresten har varit min mammas, tigerrandig med ulligt yttermaterial och är minst 40 år gammal) och den innehåller många fickor. Jag tog en svamp under köksskåpet, fuktade den lite och började torka plastklädseln invändigt Jag märkte att det började löddra alldeles förfärligt och fick bråttom att försöka torka ur den. Men det var tji. Det bara löddrade ännu mer. Till sist fick jag lov att spola ur den under vattenkranen. Så nu hänger den upp och ner över ett par glöggflaskor och jag är på den då och då med hårfönen. Som straff får C laga maten för jag vet, att det är han som använt svampen utan att sedan skölja ur den.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till på resan. Ni kommer att får det helt underbart. Koppla av, ät gott och framförallt ta sköna behandlingar.
Kram från Lena

Inger sa...

Jag kommer att sakna er! Ha det gott och njut av sol och värme och lata dagar.

Inger

Gunilla sa...

Ha det helt UNDERBART!! Jag tänker med avund på soliga lata dagar i nån skön solstol och ett brusande hav intill.
Framför allt SOL!
Försök hitta ett internetcafé och håll oss uppdaterade emellanåt?

*kram
lillasyster*

Anonym sa...

Det ar bra att ni nu kommer efter ner till solen. Nu ar det bara 14 dgr innan vi traffas borta i Phuket. Kram fran/brudarna