söndag, januari 27, 2008

Nu ar vi i full gang over hela Phuket

Nu gar det battre an vantat med varmen. Jag har varit till frissan och klippt mig. Det blev jattebra. C tog kort som vi ska visa frissan hemma sa jag far lika i fortsattningen.
Vi har bestallt skjortor och blusar till mig samt glasogon till oss bada. C har fatt massage sa han har jatteont overallt.
Vi har korsat stora delar av Phuket med bilen redan. Jag ar sa nervos sa torna kryllar sig i sandalerna. Det ar verkligen trangt pa vagarna. Taltrasttjejer - glom inte nervtabletterna.
Vi har besokt flera matstallen redan. Priser fran 10 kr - 40 kr per maltid. Alla lagen finns.

Vi har haft problem med Internet. Vi kopte ett licenskort (150 bth for en timmes surfande) pa hotellet. Bara strul, ingen anslutning sa vi gick till ett Internetcafe i forrgar i stallet. Sa forsokte vi igen i gar. Da var kortet ogiltigt, forklaring: man maste logga in igen inom 24 timmar!
Det hade vi inte blivit upplysta om. Dessutom gick det inte att komma ut pa natet igen. Sa vi ville ha pengarna tillbaka. Det var ju dessutom dyrare an pa ett internetcafe. De vagrade. Sa det blev - kan man saga - ett upptrade. Jag var sa arg sa jag hade huvudvark i flera timmar. For 30 kr! Men det var principen.

Datanatet bryter ihop gang pa gang pa Phuket. De har byggt ut ledningarna i rasande fart och salt abonnemang i samma takt. Men de har glomt att kopa upp nya licenser.

Annars har vi badat och jag sliter i C och vill TITTA i alla stand och SHOPPA. Det ar ju sa billigt. Men C blir bara vansinning sa nu ska jag placera honom pa nagot stalle sa jag far ga i fred. Men forst sak vi prova var forsta skjorta och blus sa de kan sy resten.

2 kommentarer:

Inger sa...

Där ser du, visst är det bara att släppa ner axlarna och bara vara! Inte bara för värmen utan för humöret (30 kr) oxå.
Synd med nätet, men vi är glada att höra ifrån er när det än blir.
Det här vädret är inte mycket att hurra för, iofs har det varit soligt och vackert idag, men isande kall blåst.
Kram

Anonym sa...

Tråkigt med nätet, men det är jätteroligt att höra från er. Bra att C tar massage. Vad kostar massagen i Phuket?
Det ska bli spännande att få se era uppsydda kläder när ni kommer hem.
Hälsa C.

Kram Lena