tisdag, maj 20, 2008

Jakt på blomlådor till föreningen.

På vårt möte inom bostadsrättsföreningen (här kallat brf) bestämdes att vi ska inköpa 3 st blomlådor att ställa utefter gångvägen för att hindra att bilar som kör in till lägenheterna av slarv kör in på gräsmattan. Det händer titt som oftast. M och U utsågs att undersöka marknaden.

I dag var U upptagen och C och jag kände för att ta en tur med bilen så vi tog med oss M för att åka runt och titta på alternativ. Inget dög i grannskapet så vi beslöt att åka till Tällberg och dränka sorgen med kaffe, äppelkaka och vaniljsås på Klockargården. Av en "slump" såg vi blomlådor av precis den typ vi ville ha. Men eftersom de var fulla med blommor så kunde vi inte ta dom ;=) men vi tog mått och (för att göra en lång historia kort) så fick vi tryckinpregnerade bräder och stolpar sågade i Leksand som levereras i morgon. Skruvas sedan ihop av C. 3 till priset av 1, ca.

Dessutom var vi in på markisfirman och fick kostnadsförslag till markiser till de som vill ha i föreningen. Så nu blir det ett utskick i brevlådorna för att undersöka intresset.

I kväll blir det syjunta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad syr du nu?
Jag tänkte mig börja sy tygväskor..
blandande material och mönster.. och kanske lite glitter?..

Brittis sa...

Syr? Jag virkar på en fönsterremsa under våra syjunteträffar. Lätt och behändigt och springan mellan fönsterkarmen och fönsterbrädan är så ful så jag vill dölja den. Ska visa på foto när jag hunnit lite längre.

Brittis sa...

G: Titta i Panduro-katalogen. Massor av tips. Var där i går på Kupolen under min inköpsrunda.