söndag, oktober 26, 2008

Diskbråck, njurarna, tumör, tarmfickor, äggstockarna ...

. . . . förstoppning, sned rygg, träningsvärk, vätskesamling i buken mm mm.
Allt det här har jag lidit av i takt med hur symtomen i höftpartiet och ryggen har förändrats under de senaste 6 - 7 veckorna (läs tidigare gnäll). För förändrats har de. Ibland har jag hur lätt som helst kunnat nå golvet med fingrarna och ibland får jag inte ens på mig strumporna själv eller ta av mig byxorna. Ibland har jag inte ont alls och ibland vill jag bara gå och lägga mig med en drös smärtstillande.

Just nu lutar det åt att det är "gammal hederlig ryggvärk". Jag har fortfarande ont runt om i höfterna men nu "drar" det och ömmar i musklerna utefter ryggraden också. Så nu är det jag som kontaktar naprapaten Hasse Börjes i Rättvik på måndag. Han lär vara bra på sån´t här elände.Varken VC eller akuten kan ställa diagnos och lösa problemet, tydligen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

låter som du ägnar för mycket tid till att leta diagnoser?
Skit'it.. och kör hårt istället!!/G

Brittis sa...

Vadå "kör hårt"? Jag måste ju hitta något som gör mig bra? Och om ingen kan ställa diagnos så måste jag ju fundera fram var jag ska söka för att till sist ev hitta någon som kan hjälpa, eller hur?

M sa...

Influensa är kanske inte ens på tapeten? Annars brukar ju det kunna ge upphov till olika märkliga smärtor. Om inte så röstar jag för stretching! Jag har också ont i höfterna och ofta ryggproblem. Enl flera olika naprapater beror det ffa på att mina höftböjarmuskler och sätesmuskler är på tok för korta och det gör att jag spänner mig och blir "orörlig". Försöker införa stretching, men det är svårt trots att det är så enkelt (och skönt!) att göra!! Vi får hoppas det ordnar till sig snarast! Kram M

Anonym sa...

Gammeln!!!

Brittis sa...

m: Jag har nyss vaccinerat mig men det där med korta muskler köper jag direkt. Jag vet, att jag sedan länge har det problemet. Jag känner förtröstan. Det ska nog ordna sig. Men just nu är det mycket begränsande.

Anonym: Ja, just det.

Kiara Och Kovu sa...

Korta muskler är vanligt för dom som har ridit. Det har jag ju skälv. Tur att det var en sjukgymnast som talade omd et för mej så att jag kunde tala om för Sanna att hon måste stretcha efter att hon ridit. Hon gör det visserligen inte varje gång, men hon har inte korta muskler iaf.