lördag, mars 29, 2008

En tur till Borlänge.


Dottern våran, Kicki, fyller år så C och jag åkte till Borlänge för att fira henne. Eftersom hon har brutit ett finger på högerhanden och är gipsad en bra bit upp på underarmen, så tyckte vi att bästa presenten var att vi stod för maten. Det blev ungsbakad lax med potatis och hollandaisesås + grönsaker. Det blev jättegott. Tårta blev det också som Alex gjorde i ordning och garnerade.
Vi passade på att fixa några ärenden. Ett besök på Jysk resulterade i prydnadskuddar som skulle kläs med överdrag som vi köpt i Thailand. Dessutom besökte jag Gallerix på Kupolen och fick två tavlor inramade som jag målat på Måndagsmålarna på ABF. Resultatet blev riktigt bra, tycker jag. Jag har lagt in målningarna ovan. Hade tänkt ha dem med på vernissagen 27 april. Jag funderar på att låta dom gå till försäljning. Tror ni någon vill ha dom?

Just nu pågår kampanjen för energisparande och över hela jorden släcker man ner lamporna mellan kl 20 och 21. Allt är släckt hos oss utom datorn och TV:n. Jag ser, att väldigt många i grannskapet har gjort detsamma. Bra gjort! Det syns, att folk är engagerade.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är imponerad. Du är jätteduktig på att måla. Klart du ska ha med dem på vernissaget.

Kram Lena

Brittis sa...

Tack, Lena